Under vores ophold i Thailand, indså vi hvor lækkert og sundt det thailandske køkken er. Vi besluttede os derfor for at prøve kræfter med selv at lave maden på Cooking Class Chiang Mai. Vi blev hentet af et ældre og meget sødt ægtepar som tog os til en af de største lokale markeder i Chiang Mai. Alt fra friske grøntsager til kød og fisk kunne købes på dette marked.
Vi handlede ind til de retter vi skulle lave på Cooking Class Chiang Mai. Vi skulle alt i alt lave 3 retter – forårsruller, pad thai og rød karry.
Vi ankom til en udendørs køkken og indså at vi skulle lave mad under åben himmel, hvilket i sig selv var endnu et eventyr. På Cooking Class Chiang Mai fik vi vejledning i igennem hele processen og lærte tips fra det thailandske køkken.
Efter alle retterne var lavet, var det tid til at smage på det. Det smagte virkelig godt, og disse retter er også nogle vi vil lave i Danmark for familie og venner når vi kommer hjem igen.
Desuden fik vi en kogebog om Cooking Class Chiang Mai med opskrifterne vi havde brugt i dag, samt mange flere. Det thailandske køkken er virkelig spændende og anderledes end det danske. Bestemt en oplevelse værd!
Se Cooking Class Chiang Mai turen her: Klik